Leffakerho

kokoontuu syksyllä 2019 Arabianrannassa neuroyhdistyksen kerhohuoneella valikoituina maanantaina klo 15-18. Kerhon vetäjä Arto Pajukallio esittelee valitun elokuvan, se katsotaan yhdessä, ja kokemuksesta keskustellaan.

Päivät ovat
Ma 23.9.
Ma 7.10.
Ma 4.11.
Ma 2.12.

Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, mutta kysymyksiä ja toiveita saa esittää leffakerhon vetäjälle sposti arto.pajukallio@pp.inet.fi puh 040 – 5284324.

Tervetuloa mukaan!

—————————————————-

Leffakerhon vetäjän esittely ja ohjelmanjulistus

Olen Arto Pajukallio, toimittaja ja kriitikko, erikoisaloinani musiikki ja elokuvat. Päätyökseni olen arvioinut television elokuvatarjontaa (Apu ja Katso 1983-2006, HS ja Nyt-liite 2006-2012, TV-Maailma 2013-) ja kun mielelläni jaan elämyksiä ja työn hektinen rytmi hellitti ilmoittauduin MS-leffakerhon uudeksi vetäjäksi.

Ajatuksenani olisi ettemme niinkään katsoisi monille jo kovin tuttuja suosikkielokuvia, niitä kuitenkaan väheksymättä, vaan etsisimme ehkä vähemmälle huomiolle jääneitä herkkuja ja löytöjä. Itse alustaisin elokuvista tekijöineen, taustoineen ja vastaanottoineen, ja yhdessä voimme keskustella miten teos vaikutti ja mitä ajatuksia meissä herätti.

Mitään jyrkkää ohjelmapoliittista linjaa en halua rajata, vaan yhteisissä keskusteluissa voimme käydä läpi ajatuksia ja toiveita – vaihtoehdot eivät hevin lopu! Myös yhteistyö muiden kerhojen ja ryhmien kanssa on tervetullutta.

Otan mielelläni jo ennakkoon vastaan ehdotuksia ja kysymyksiä, mutta mieluiten sähköpostilla.

Logo